fysiotherapie ergotherapie dietetiek alternatieve therapie behandelingen

Onze behandelingen

Ons multidisciplinaire team staat klaar voor je hulpvraag

De juiste behandeling

Je vitaliteit en hulpvraag zijn leidend in de behandeling. Onze benadering is persoonlijk en resultaatgericht. We zetten beschikbare kennis in en kijken verder door samenwerking met anderen te zoeken. In ons eigen team of daarbuiten. Altijd met de juiste zorg én aandacht voor jou. Wat beweegt jou!?

Afspraak maken

Welke behandeling is geschikt voor jou?

Je hulpvraag is uniek, net zoals jij. Daarom is er bij ons nooit een standaard behandeling. Zorg vraagt namelijk altijd om maatwerk. In verbinding met jou kijken we wat je klachten zijn en welke doelen je wilt bereiken.

Daarom weet je bij ons goed waar je aan toe bent. Kom je naar onze praktijk dan start de therapeut met een intake en onderzoek. Zo wordt je hulpvraag goed in kaart gebracht. Daarna wordt een behandelplan opgesteld wat de basis vormt voor behandeling. Is er meer nodig? Dan stemt de therapeut dit altijd goed met je af.

Evaluatie

Met evaluatie tussendoor én de verantwoordelijkheid voor een transparant behandeltraject zetten wij ons in voor jouw zorg. Zorg die bij je past. Daar word je beter van.

Afspraak maken