26 oktober 2020

Stoptober acupunctuur Oss

Tijd om te stoppen met roken. Wist je dat acupunctuur hierbij ondersteunt? Wacht dus niet langer en maak jouw afspraak.

Acupunctuur ter ondersteuning bij Stoppen met Roken

Wil je stoppen met roken? Acupunctuur kan helpen ter ondersteuning. Zeker de eerste weken zijn de ontwenningsverschijnselen het ergst. Denk aan behoefte aan snacken, hoofdpijn, moeite met slapen, geprikkeld en onrustig. Je lichaam is vaak binnen een paar weken aan de nieuwe situatie gewend en juist in deze weken kan acupunctuur de nodige ondersteuning bieden, mits je echt gemotiveerd bent.

Wat te verwachten

De eerste keer krijg je naast wat naaldjes in armen en benen ook speciale verblijfsnaaldjes geplaatst op de oren. Daar komt een pleistertje overheen en deze kunnen zo ongeveer drie weken blijven zitten. Na die ene keer kom je 1 tot 2 keer terug of meer als daar behoefte aan is, meestal eens per 3 weken. Dat verschilt per persoon en situatie. De een komt namelijk in kilo’s aan en de ander heeft met name veel frustratiestress. Iedereen krijgt dus een behandeling op maat. Het zetten van de naaldjes voel je niet of nauwelijks. 

Let wel, acupunctuur is dus een ondersteuning en geen wondermiddel. Je moet het zelf doen, maar acupunctuur kan het je zeker makkelijker maken!

Kosten en vergoeding

Ook stoppen met roken? Maak dan nu een afspraak, je kunt snel terecht.