15 juni 2021

Nieuw! Bekkenfysiotherapie bij Bruyst Best in Best

Per 1 juli 2021 komt bekkenfysiotherapeute Inger ons team versterken. Bekkenfysiotherapie is een behandelmogelijkheid voor mannen en vrouwen met klachten in het bekken of bekkenbodemgebied.

Bekkenklachten komen vaak voor. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klachten rondom plassen, ontlasting, zwangerschap, verzakking,  de blaas en het vrijen. Onze bekkenfysiotherapeute Inger helpt je graag bij alle klachten die samenhangen met het bekkengebied.

“Aandacht en balans zijn voor mij centrale woorden”, aldus Inger. “Naast mijn werk als bekkenfysiotherapeute ben ik yoga docente en die kennis komt goed van pas tijdens mijn behandelingen. Daarnaast heb ik affiniteit met zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn en diastaseklachten, maar ook met buikpijnklachten ben je bij mij in goede handen. Buikpijnklachten is een klacht waar mensen vaak lang mee rond lopen, maar waar  vaak echt veel aan te doen is. In je buik zit je gevoel voor veiligheid, maar ook veel andere emoties. Als je boos, verliefd of bang bent voel je dat ook in je buik. Als je buik dan niet lekker voelt doet dat heel veel voor je ‘zijn’. Samen met iemand daaraan werken vind ik echt geweldig.”

Wil je meer weten over bekkenfysiotherapie of een direct een afspraak maken? Neem dan contact op met onze praktijk.