3 juni 2022

Mijn Zorg App

Bruyst Best gaat midden juni werken met Mijn Zorg App. Met deze app is het mogelijk om je gemaakte afspraken in te zien, herinneringen voor de afspraken te ontvangen en vragenlijsten in te vullen die de therapeut helpen bij de behandeling. Later dit jaar is het ook mogelijk om via de app video’s te bekijken van de oefeningen die je thuis kan doen.

Mijn Zorg App downloaden

Wanneer je je als patiënt inschrijft bij onze praktijk vraagt de praktijkassistente om jouw e-mail adres en 06-nummer. Na het afronden van de inschrijving ontvang je e-mail met meer informatie over Mijn Zorg App en een SMS-je met hierin een link naar de app en jouw wachtwoord. Via de link kun je de Mijn Zorg App downloaden op je iPhone of Android telefoon. Je ontvangt deze mail en het SMS-bericht ook wanneer je al in behandeling bent bij onze praktijk en je een nieuwe afspraak plant.

Mijn Zorg App mogelijkheden

Als de app is geïnstalleerd heb je altijd een overzicht van de door jouw gemaakte afspraken bij de hand. Ook kun je via de app vragenlijsten invullen die jouw therapeut of de praktijkassistente voor je heeft klaargezet en ontvang je afspraakherinneringen en vertrekreminders op je telefoon middels een push bericht. Indien gewenst kun je zelf je communicatievoorkeuren aanpassen in de app.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan je therapeut of de praktijkassistente. Of bekijk de veel gestelde vragen op onze website.