25 maart 2020

Introductie fydio

Maak kennis met Fydio: ons online therapie platform voor videoconsult en oefening- en instructiefilmpjes.

Maak kennis met Fydio:
ons online therapie platform

Praktijken voor fysiotherapie zijn gesloten. Maar wat als je fysiotherapie nu héél hard nodig hebt? Dan is er Fydio!

Fydio!? Fysio online?

Ja, dat klopt. Fydio is er voor online videoconsult, maar Fydio biedt ook een youtubekanaal met video’s met oefeningen en instructies. Fydio staat voor je klaar. Online, op afstand, maar toch héél dichtbij.

Je maakt eenvoudig een afspraak. De fysiotherapeut of andere paramedicus, neemt via videobellen contact met je op en begeleidt jou op afstand. Je hebt alle ruimte om jouw klachten te bespreken en om in gesprek te gaan over oorzaken en mogelijke oplossingen. Vanuit onze digitale praktijkomgeving wordt op maat voorlichtingsmateriaal samengesteld en oefenmateriaal met je gedeeld. Fydio wordt vergoed zoals je dat gewend bent bij fysiotherapie. De verbinding is beveiligd en er wordt gewerkt volgens de regels van AVG en privacybescherming in de zorg.

Wie zijn die Fydiotherapeuten dan?

Stuk voor stuk professionals. Behandelaars met veel ervaring en de wens om ook nu voor u klaar te staan. Allen fysiotherapeut en veelal gespecialiseerd in bijvoorbeeld bekkenfysiotherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie, behandeling van sporters en blessures of bijvoorbeeld oncologie of longrevalidatie. Wij zetten ons voor u in en bieden méér dan fysiotherapie. Tot ziens op Fydio! (www.fydio.nl)