14 april 2022

Gratis inloopspreekuur voor jong en oud

Onlangs is Bruyst Uden verhuisd naar Volkelseweg 2a. Om je op een laagdrempelige manier een kijkje te laten nemen op onze nieuwe locatie organiseren wij twee gratis inloopspreekuren.

Wanneer?

Op dinsdag 3 mei van 14.00 tot 16.00 uur en op donderdag 19 mei van 10.00 tot 12.00 uur kun je binnen komen lopen voor het gratis inloopspreekuur. Een van onze therapeuten kan dan jouw hulpvraag beoordelen, geeft advies en kijkt of verdere behandeling van jouw klacht nodig is.

Waarvoor?

Iedereen, jong en oud, is welkom voor een vraag aan een van onze fysiotherapeuten. Heb je een sportblessures die af en toe op komt spelen? Wil je weten wat je kan doen om fit te blijven? Of wil je weten of een bepaalde klacht komt door jouw leeftijd of dat er een behandeling mogelijk is? Onze fysiotherapeuten zitten klaar om je hierover te adviseren.

Ook met je kind ben je welkom op het gratis inloopspreekuur. De kinderfysiotherapeut kan je adviseren bij vragen over de ontwikkeling van jouw kind. Bijvoorbeeld: is het normaal dat mijn kind nog niet kruipt of loopt? Of heeft mijn kind de juiste zithouding? Maar ook voor vragen over problemen met schoolse vaardigheden zoals leren knippen en schrijven kan je dan bij onze kinderfysiotherapeut terecht.

Zien we jou 3 of 19 mei?