26 november 2020

Gratis inloopspreekuur leden VV Helvoirt

Iedere dinsdag en donderdag van 19.00-19.30 uur en voor selectiespelers tot 20.00 uur, is er op onze praktijk een gratis inloopspreekuur voor leden van VV Helvoirt.

Sportspreekuur van fysiotherapeut Pieter Vromans

Pieter Vromans, fysiotherapeut van Bruyst Helvoirt, is als echte Helvoirtenaar betrokken bij Voetbalvereniging Helvoirt. Al sinds zijn opleiding Fysiotherapie verzorgt hij het selectieteam en naarmate zijn opleiding vorderde werd dit uitgebreid naar fysiotherapeutische begeleiding. Tussendoor is Pieter drie jaar actief geweest als fysiotherapeut voor hockeyclub MOP waarbij hij zijn kennis en kunde op het gebied van (sport)revalidatie heeft uitgebreid. Ondertussen bleef Pieter klaar staan voor de spelers van VV-Helvoirt. Sinds seizoen 2019-2020 is Bruyst Helvoirt verbonden aan de club VV-Helvoirt. Pieters rol is nu ook specialistisch screenend.

Inloopuurtje

Als leden van de club een blessure of andere klachten hebben opgelopen, kunnen ze de komende periode in principe iedere dinsdag en donderdag van 19.00-19.30 uur in Bruyst Helvoirt bij Pieter terecht om kort een gratis screening en advies te krijgen. In eerste instantie is het inloopuur bedoeld voor selectiespelers – die tot 20.00 uur terecht kunnen – maar daarnaast zijn ook reguliere spelers van harte welkom! Als klachten met gedoseerde rust en advies verbeteren, kunnen spelers zo sneller het veld weer op. Wanneer er wat meer aandacht nodig is, kunnen er afspraken in de praktijk gepland worden om de blessure zo snel mogelijk te verhelpen.