27 augustus 2021

Bruyst Helvoirt en Fit+ gaan samenwerken

Bruyst Helvoirt gaat samenwerken met fitness studio Fit+ dat in september zijn deuren opent aan het Vincent van Goghplein (Achterstraat 51d) in Helvoirt. Alle fysiotherapie patiënten die moeten trainen voor hun herstel of revalidatie zijn welkom bij Fit+.

Fysiotherapeut Pieter Vromans, werkzaam bij Bruyst Helvoirt, is blij met de komst van Fit+. “Voorheen moest ik patiënten die meer moesten trainen altijd doorverwijzen naar een fitness studio in een van de omliggende dorpen, maar nu kunnen zij gewoon in Helvoirt terecht”, vertelt Pieter.

Dichtbij huis trainen met een oefenschema op maat

Vanaf september kunnen patiënten veel dichterbij huis revalideren of werken aan hun herstel. Pieter vult aan: “Wat de nabijheid van Fit+ extra fijn maakt is dat ik eventueel met de patiënt een rondje kan lopen door de fitness en uitleg kan geven over de apparaten. Én natuurlijk meteen een persoonlijk oefenschema kan samenstellen dat bijdraagt aan het herstel van de patiënt. Tijdens de volgende behandelingen evalueer ik samen met de patiënt hoe het gaat met de oefeningen en indien nodig passen we samen het oefenschema aan.”

Trainen kan altijd

“Excuses om niet te komen trainen kunnen er bijna niet zijn, aangezien Fit+ midden in het centrum van Helvoirt zit en 365 per jaar open is van 6 uur ’s ochtends tot 11 uur in de avond”, stelt Dave Kenti, mede-eigenaar van Fit+. Na het afsluiten van een abonnement kan iedereen dus direct aan de slag en op ieder gewenst moment gaan trainen.

Dave vult aan: “Wanneer het sporten bij Fit+ goed bevalt zijn de patiënten uiteraard ook welkom om bij ons te blijven trainen na hun herstel”. Voor iedereen die daar wat hulp bij kan gebruiken staan Pieter en zijn collega’s klaar voor advies. Pieter: “Uiteraard geven wij ook passend advies om op kracht te blijven en klachten in de toekomst te voorkomen.”