4 januari 2021

FysioNova Best is voortaan Bruyst Best

Fysiotherapie, Ergotherapie en méér voor jong en oud in Best

Al jaren is onze fysiotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Bruyst aan Tamboer 10 een vaste waarde voor veel inwoners van Best. Met de start van het nieuwe jaar is er ook hét moment dat de praktijk een nieuwe weg in slaat. Een nieuwe koers en een nieuwe naam. FysioNova Best gaat verder als Bruyst Best. Het vertrouwde team, een nieuwe naam!

Het team van FysioNova Best werkt vanaf nu onder de naam Bruyst Best. De praktijk werkt vanaf nu samen met enkele andere gezondheidscentra in de regio met dezelfde visie op zorg. De gezondheidszorg van morgen vraagt om vernieuwing op het gebied van expertise, samenwerking en kwaliteit. In ons centrum werken wij samen met een breed team specialisten. Het team zet zich iedere dag in om het verschil te maken voor iedere patiënt.

Doelen, afgestemd op jouw mogelijkheden en op jou als persoon staan centraal. Je wilt zo snel mogelijk herstellen van je blessure. Je wilt gezond oud worden. Je wilt dat er breed naar je chronische klacht wordt gekeken. Of, bij kindertherapie, wil je dat het kind zich zo goed mogelijk ontwikkelt vanuit mogelijkheden en talent. Iedereen heeft een andere vraag en die vraag is ons vertrekpunt.

Soms is begeleiding door een behandelaar voldoende, andere keren werken therapeuten samen. Bijvoorbeeld bij een complexe schouderklacht, waar onderzoek met echografie wordt aangevuld met de expertise van de manueeltherapeut, de algemeen fysiotherapeut helpt met gedoseerd bewegen en aanpassen van je houding of er met shockwave wordt gewerkt aan goed herstel. Persoonlijk en resultaatgericht.

We zien je graag onze praktijk!